zaterdag 3 augustus 2013

02-08-2013 Reisdag en weer thuis.

Vanmorgen kwamen we na wat vertraging aan in Londen Heathrow ( we hebben wat rondjes in de lucht gevlogen omdat het wat slecht weer bleek te zijn en we dus niet meteen konden landen, wij hebben er niks van gemerkt ) Wel zouden we dan meer op moeten schieten om onze aansluiting te halen.

Eenmaal uit het vliegtuig snel doorlopen naar de bussen die ons naar de goede terminal zouden brengen voor de vlucht naar Brussel. Eenmaal in de bus dacht ik, Ik regel vast even de goede boarding passen bij het juiste paspoort dan kunnen we zo meteen door. Nou ik in mn tas en wat zie ik ..... maar 2 paspoorten van de 3..... !!??!!?? Pffffff dan krijg je het ineens heeeeel warm. Snel alles doorgezocht maar kon hem niet vinden. In de bus even verder goed nagedacht waar ik hem nog had en we kwamen tot de conclusie dat ie als ie niet in mn tas zat alleen maar in het vliegtuig kon zijn. ( Demi was er best wat van overstuur want ja het was mijn paspoort wat mistte en ze dacht al dat ze zonder mij weg moest ) Aangekomen na het stukje met de bus, meteen gevraagd hoe en wat maar ondertussen toch mn tas nog 1x heeeeeeeel goed nagekeken. En ja hoor daar was ie dan toch. Het voorvak op mn tas bleek naar boven toe door te lopen en daar zat mijn paspoort dan ook verstopt. ( dit wist ik dus echt niet ) Pffffffffffffffff gelukkig we konden zonder gedoe verder. Wel heeft het toch wat indruk gemaakt want zoiets wil je niet meemaken en omdat ik altijd zo zuinig ben op dit soort dingen snapte ik er ook niks van. Maar goed alles liep goed af.

De vlucht naar Brussel verliep ook goed en rond 14.30 uur stond ook dit vliegtuig weer netjes aan de grond. Op naar de koffers, dit was een hele trippel. Altijd weer spannend of alles netjes aankomt maar ook dit keer ging dit weer keurig !!! Om 15.45 uur stonden we buiten te wachten op het busje van VD Valk want die kwamen ons halen. Dit wachten duurde wel lang maar achteraf bleek het verkeer druk te zijn en was de chauffeur ons echt niet vergeten, hihi. We kregen allemaal netjes een flesje water want ja ook in Belgiƫ was het warm.

Eenmaal bij het hotel werd de auto uit de parkeer garage gehaald en konden we deze weer volpuzzelen want ja bij ons paste het echt maar net in de auto ( nee nee we hebben niet meer stuks bagage mee terug gebracht maar de auto is nu eenmaal niet groter )

Onderweg naar huis hebben we behoorlijk wat file gehad en dat na zn reis valt niet mee, maar ja ook dit is niet anders. Even gestopt bij Hazeldonk en snel weer verder. Onderweg Pa & Ma Kievits gebeld en die zouden naar ons komen met De Hut expres.... hihi want ja honger hadden we zeker en ja ook friet hebben we eigenlijk genoeg op maar voor nu was het gewoon even makkelijk. Eenmaal thuis snel een begin gemaakt met de koffers uitpakken en toen Pa & Ma er waren even lekker wat bijgekletst. Ze zijn blij dat we er weer zijn!!!

Heerlijk thuiskomen zo als moeders weer goed voor ons gezorgd heeft. Thnx Mam !!Ook is thuiskomen in een lekker schoon huis en de boel weer geverfd heerlijk !! Thnx Pa & Ma Keijzers !!!

Vanavond zijn we nog verder gegaan met uitpakken en was sorteren. Zo goed als alles is weer opgeruimd en de rest is voor morgen want ook dan gaan we pas wassen.

Nu is het douchen en naar bed want we zijn doodop. Demi is om 21.00 uur als een blok in slaap gevallen en wij daarna ook.

We zijn weer veilig thuis en kijken terug op een geweldige vakantie en kunnen er weer even tegen.

Iedereen bedankt voor het meelezen en de leuke reacties die we toch hebben gehad ondanks dat het reageren niet lukte. Wie weet tot volgend jaar.

Liefs Toine, Ilse en Demi

6 opmerkingen:

 1. Jullie hebben een hele lekkere vakantie gehad, wel even schrikken met dat paspoort, ik had zo'n soort ervaring 3 jaar geleden bij aankomst met mijn credit card, viel uiteindelijk ook mee, maar de schrik zat er goed in. Veel succes met het wennen thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjee, ik zou het ook "spaans benauwd" krijgen als ik m'n paspoort ineens niet meer kon vinden ;-(
  Nu weer thuis en "back to the basics". Tot de volgende keer misschien ;-)
  Succes met de jetlag en geluk!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ilse, Toine en Demi,
  Ook wij hebben af en toe julle verslagen van deze prachtige reis gelezen!
  Wat een geweldige ervaring was dat zeg. En wat hebben jullie veel gedaan elke dag! Dat je nog tijd (en energie!) had om de blog zo uitgebreid bij te houden. Super hoor! Dan heb je meteen een mooie herinnering want dat had je achteraf nooit zo tot in detail meer geweten.
  Nu weer 'back to reality' en het 'gezondere leven', want als ik al dat eten voorbij zie komen snap ik wel waarom Amerikanen ongezonder zijn dan Hollanders...hahaha! Geniet nog maar lekker lang na!
  Groetjes van Rob, Pascal en de meiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het voor jullie ook voorbij is. Wij ben in ieder gevallen plezier meegelezen. Misschien tot een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees op het forum dat jullie een huis zoeken voor volgende keer. Ik kan u het onze aanbevelen.
  dit is onze website waar u alle info vindt. htpp://users.skynet.be/hameeuw
  Mvg
  Claire Hameeuw-Buyse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Well that is one stocked fridge.
  Good job with the post!
  garden gifts

  BeantwoordenVerwijderen