donderdag 1 augustus 2013

30-07-2013 Shopen en Base Ball in St PetersBurg, Tropicana Field.

Vanmorgen ook weer rustig opgestart en na het heerlijke verse brood van Publix wat Ronald alweer was gaan halen en nog wat gerommel met de koffers was het weer tijd om wat te gaan shoppen. Op naar de Premium outlet want Ronald wilde nog erg graag een horloge scoren. Helaas is dit niet gelukt. Wel wij ( de dames ) nog wat leuke kleine dingetjes bij Clair’s.  Toen op naar: De Mall at Milennia.  Hier eerst op naar wat te eten…. En ja die keuze hadden we 2 weken geleden al bepaald, we wilden nog graag een keertje terug naar Johnny Rocket…. Dus zo gezegd zo gedaan en ja wederom heerlijk gegeten !!!!  Ook hier weer op horloge jacht maar ook hier, helaas. Wel heb ik een BH gevonden bij Victoria Secret…. De SHOP hier. Eerlijk is eerlijk een prachtige winkel met voor iedereen wel wat !!! Ohjeeee hoe moet dat nu want in Nederland verkopen ze dat niet. ????

Nu op naar huis. Om 14.15 uur waren we er weer en ja Demi dook weer meteen het zwembad in. Even afkoelen. Ik even werken aan mn blog van gisteren want ja dat was er nog niet van gekomen en ook nog snel een wasje en wat koffer gerommel. Even rust hier. 

Rond 17.00 uur zijn we de auto in gegaan om een Base Ball wedstrijd bij te gaan wonen in St Petersburg. Wedstrijd van Tampa Bay Devil Rays tegen Arizona DiamondBacks, deze  begon om 19.10 uur maar aangezien het ruim een uur rijden is wilde we op tijd weg. Achteraf gezien maar goed ook want we hebben best even wat file gehad. Eenmaal daar parkeren we ergens bij een mannetje onze auto voor $ 10,00 en dan een klein stukje lopen naar het Tropicana Field Stadion. Dit deden we in een rap tempo want het weer zag er onheilspellend uit en we wilden graag droog binnenkomen.
Door alle controles heen, ja ook hier werd er scherp opgelet, en dan ons plekje zoeken. We zaten in sectie 316 dus weer even een eindje lopen maar dit keer binnendoor dus lekker met de airco. Eenmaal binnen wisten we niet wat we zagen..... op tv lijkt t zo klein maar ik weet nu dat dit echt niet zo is. Wat een super veld en stadion zeg !!! Indrukwekkend.
Wat we qua weer verwacht hadden gebeurde ook, buiten brak het onweer los en ging het enorm te keer. Diverse keren knipperde in het stadion het licht totdat ineens het licht uitviel en de noodverlichting aan ging en de wedstrijd even stil gelegd werd. Tja dat hoort er hier allemaal bij.De spelregels was weer even opletten en dat ging al snel goed maar ja we hadden ook nog wel een blunder van de dag: Komt ie: Er werd al een paar keer een Pitcher omgeroepen van de Rays ( de thuis spelende ploeg vanavond ) en elke keer als die naam door de speeker gezegd werd riep het stadion Boeeeeeee (dachten wij ) Hier snapten we echt niks van en zeiden al tegen elkaar die zal wel niet populair zijn ofzo.... Toen het weer gebeurde draaide Petra om, om het aan onze achterbuurmannen te vragen hoe dit zat. Nou toen kwam het hoor..... Ze riepen geen BOEEEE Maar Loeeeeeeek. Die goede man ( de Pitcher) heette LUKE....!!!! Nou echt werkelijk waar we kwamen niet meer bij en ook die mannen daar hadden de grootste lol. Maar ook nadat we dit wisten en de naam werd weer gezegd konden we de L er niet in herkennen maar oke we waren weer wat wijzer !!! hihihihi De Mascotte van de Rays.

Man van de Wedstrijd !!
GEWONNEN met 5-2 !!

Verder spreken de foto's voor zich en hebben we echt een super leuke avond gehad.
Eenmaal buiten word maar weer eens duidelijk dat hier alles erg goed gestructureerd verloopt, overal politie om de menigte zo snel mogelijk weg te krijgen en dit in goede banen te leiden. Kunnen ze bij ons een voorbeeld aan nemen.Om 12.00 uur stapten we ons huis weer binnen. Allemaal snel naar bed want we zijn erg moe. Ons laatste nachtje in Davenport gaat in want morgen rijden we weer terug richting Miami en slapen dan nog 1 nachtje in Palm Beach.

Tot morgen, waarschijnlijk vanuit Palm Beach. ( als internet daar wil lukken )

1 opmerking:

  1. Hey, wij waren er ook, bij de honkbal wedstrijd dan.
    Wij dachten in het begin ook dat er boe geroepen werd maar dat was het dus niet. Wij zaten ook op de derde ring maar dan net achter de thuisplaat. Wij zijn iets eerder naar St. Petersburg gereden en hadden geen file. Wel aan de andere kant dar was nogal een behoorlijk ongeluk gebeurd. Nog veel plezier de laatste dagen.

    BeantwoordenVerwijderen