donderdag 1 augustus 2013

31-07-2013 Helaas we verlaten de villa.... Naar Palm Beach.

Vanmorgen weer op tijd de wekker want helaas we moeten voor 10.00 uur de Villa verlaten.We hadden allemaal al veel ingepakt dus omdat we al vroeg opgestaan waren, waren we natuurlijk erg vroeg klaar om te gaan. Wasmachine en droger stonden aan, koelkast en vriezer leeg en alle koffers ingepakt !!!

Omdat we alles zoveel mogelijk opgegeten hebben moesten we dus verplicht gaan uit ontbijten vandaag, hé bah wat vervelend, hihihihi. Demi mocht kiezen en die keuze was snel gemaakt. Op naar de Ihop !!!
Deze keer de Ihop op de 192. Het was even zoeken waar die precies zat en ja dus loofde Ronald een kus op het voorhoofd uit voor diegene die hem als eerste zag...... Jullie raden het al.... Toine was de gelukkige hihihihi. Ook deze keer weer heerlijk gegeten. Van French Toast tot Pancakes......
Nu op naar de volgende stop want we moesten echt nog even een winkel zien volgens onze reisleiders. De omschrijving was: een soort outdoor winkel met van alles... Dus we waren benieuwd. Bass Pro Shops, Outdoor shops. Wat een winkel is dat zeg, we wisten echt niet wat we zagen.... van geweren, pistolen tot boten, vishengels tot kleding en schoenen..... Ook overal beesten.... Erg gaaf om eens te zien. We hebben hier een hele poos rond gekeken want er was echt enorm veel te zien.
Toen ging de reis weer verder en na onderweg nog even gestopt te zijn voor een donut bij: Dunkin Donuts kwamen we rond 15.30 aan bij ons Hotel voor deze nacht. West Palm Beach, Embassy Suites. Mooi hotel hier komen we de nacht wel door. Eerst even de spullen naar boven sjouwen en dan op zoek naar wat te eten.

Keuze voor vanavond was: LongHorn, deze hadden we nog niet gehad. Ook deze keer weer prima gegeten maar als we prijs en kwaliteit samen nemen gaat de voorkeur uit naar Outback maar ja prima zo.
Nu nog even tanken ( niet teveel want ja de tank moet morgen zover mogelijk leeg zijn als we de auto inleveren, hihihihi ) En dan op naar het hotel.

Hier doen we niet veel meer, wat internetten en tv kijken. Verder de oogjes op tijd dicht. Morgen weer een vermoeiende dag.

Het einde komt in zicht, helaas.

Ik heb ondertussen van diverse mensen via de mail vernomen dat ze ons wel volgens via de blog maar niet kunnen reageren. Erg jammer maar heeeeel erg leuk dat jullie wel meelezen. Vinden we erg leuk om te horen !!!! Thnx allemaal.

Tot morgen.... Of overmorgen, dat zal liggen aan hoe alles zal verlopen.

4 opmerkingen:

 1. Jeetje jullie reis zit er ook al weer bijna op,wat gaat de tijd daar snel he.
  Maar ook jullie hebben een super vacantie gehad.
  Wij zijn er al over uit wij gaan volgend jaar gewoon Terug!!!!
  Jullie een goede terugreis en we hebben genoten van jullie blog.
  Gr de moolenschotjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaat de tijd toch snel, zit het er al weer bijna op ;-(
  Bedankt in ieder geval voor het meelezen en alvast een goede reis terug!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen