dinsdag 16 juli 2013

15-07-2013 Van Key West naar Naples via de Everglades.

Vannacht weer een erg onrustige nacht gehad, warm op de kamer en ik kan maar niet wennen aan het geluid van de constante airco. Al kunnen we die natuurlijk niet missen hier. Wekker stond op 6.00 uur maar was al om 1.30 uur klaar wakker. Na nog wat hazen slaapjes gedaan te hebben ruim voor 6.00 uur maar onder de douche gesprongen. Ondertussen Toine en Demi ook wakker en na allemaal opgefrist te zijn en alvast de spullen weer zover als kan ingepakt te hebben stonden we keurig op tijd ( 7.00 uur ) klaar om bij de buren te gaan ontbijten. dit was bij Ihop. Een Pancake restaurant ...... Al had ik zo mn bedenkingen want ik ben niet zo van de pannenkoeken maar het was heerlijk !!! Ik heb French Toast op met aardbeien en bananen, Toine het zelfde en Demi heeft de Funny face gekozen, zie foto !!!


Na het eten de spullen verder inpakken en de auto weer inladen. Om 8.15 uur zaten we weer kant en klaar in de auto om de reis te gaan maken naar de Everglades. Onderweg speelt Toine regelmatig voor paparazzi want er zijn teveel mooie dingen onderweg die je echt vast wilt leggen. Onderweg nog even heerlijk een ijsje gegeten bij Dairy Queen, hier hadden we al veel lovende verhalen over gehoord dus ja dat wilden we naturlijk zelf ook wel even bevestigen en ja dat is ruimschoots gelukt. Allemaal een keuze gemaakt en dit buiten opgegeten in de regen...... ach ja regen wat druppels.Toen we eenmaal op de weg door de Everglades zaten was het alleen een rechte weg met links en rechts moeras.... Dus wij op zoek naar krokodillen...... Ja ze zitten er zeker maar zien vanuit de auto valt niet mee. Wel zagen we nog een grote schildpad aan de kant vd weg zitten.
Eenmaal een stuk op weg zijn we gestopt bij Visitors Centre: Cypress National Parc. Hier even aan het rondkijken en ja wat zagen we ineens..... Krokodillen en geen kleintjes ook. Er zaten er verschillenden. Wat een beesten om te zien zeg !!! Super !!Ook zaten er overal mooie sprinkhanen die nog goed bleven zitten ook !!!


De navigatie gaf nu nog een uurtje rijden aan naar het volgende hotel in Naples: Fairfield Inn & Suites Naples.
Dus dat was nog prima te doen. Onderweg nog wat rare foto's gemaakt om bezig te blijven:
Eenmaal in Naples meteen doorgereden naar het Hotel en daar kregen we een prima kamer. Wij 2 2 persoons bedden en demi slaapt op de ( slaap ) bank. Volop de ruimte deze keer.
Omdat we vandaag tussen de middag niet echt gegeten hadden waren we wel toen aan een bordje eten en dus zijn we nadat we de koffers op de kamer gezet hadden doorgereden naar Cracker Barrel en daar hebben we wederom prima gegeten.
Vanavond sluiten we lekker rustig af op de kamer met wat tv kijken, blog bijwerken en wat mail wegwerken en af en toe een app-je met het thuisfront. Morgenvroeg gaat onze reis na een ontbijt hier in het hotel door naar "onze" villa in Davenport.


2 opmerkingen:

  1. Waren die krokodillen zo dichtbij of hebben jullie zo'n goede lens? Benieuwd naar jullie villa morgen, enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Om alligators vanuit de auto te spotten moet je in een ander seizoen zijn, als het water een stuk lager staat, dan zie je er ontelbaar veel. Groetjes uit Davenport, het is hier heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen