vrijdag 26 juli 2013

25-07-2013 Oak Ridge Gun Range, Shoppen, Hooters.

Vanmorgen rustig wakker geworden en opgestaan. Ontbijten hoefden we niet want we zouden gaan "uit ontbijten".  Ja ja hier iets heel normaals voor ons nog steeds wat vreemd.
Petra wilde graag naar de Cracker Barrel, die ligt hier "om de hoek" Dus rond 9.30 uur hier weg gegaan en daar aan tafel geschoven. Heerlijk gegeten alleen voor ons veel te veel. Als we om ons heen keken wisten we niet wat we zagen wat de gemiddelde hier naar binnen schuift s'morgens... Pfffff. Onze keuzes waren, French Toast, Pancakes en Pancakes met perziken.
Na het eten was het op naar de eerste stop van vandaag, een mannen activiteit..... ( maar de vrouwen deden ook mooi mee ) We zijn gaan schieten bij: Oak Ridge Gun Range in Orlando. Vooraf wist ik totaal niet wat ik ervan moest verwachtten maare eenmaal daar hebben we onze ogen uitgekeken en hoe spannend ook, natuurlijk wilde ook ik dit proberen. Ook Demi mag daar schieten maar dit vond ik echt TE ver gaan en dus heeft ze keurig van achter het glas toegekeken. ( Ook gaf ze zelf aan niet te willen schieten dus dat kwam prima uit ) Het was echt wederom een geweldige ervaring die we in Nederland niet kunnen beleven en nu dus wel meegemaakt hebben. Erg leuk !!!
Na ruim 1,5 uur en 3 pistolen  ( Beretta, Glock, 357 Magnum ) verder was het tijd om te stoppen en gingen we verder naar het Shoppen. Deze keer gingen we naar: Premium Outlet..... Maar eerst even snel een broodje bij de SubWay op de FoodCourt daar. Nu op naar de winkels. Hier lekker rond gelopen en ook wat leuke dingen gescoord. Een middagje winkelen stelt hier niks voor als je alles rustig wil zien. Nu maar hopen dat alles in de koffers gaat passen, hihi.


Rond 18.00 uur is het welletjes geweest en besluiten we om wat te gaan eten...... ( ja ja alweer ) Maar aangezien het een beetje Mannen-Dag was vandaag was de keuze op Hooters gevallen.
Daar eenmaal binnen was het een prima tent om wat te eten maar al het gene wat je ervan hoort of je je ervan voorstelt, stelt echt niks voor. Maar ach de heren vonden het leuk om te zien dus prima een keer. Demi vond het maar wat vreemd die vrouwen daar met die erg korte broekjes en die dikke panty's aan en dan die strakke hemdjes waar de borsten bijna uitvielen..... maar ach dat hoort er ook bij en de frietjes waren er lekker dus dan is het al snel goed. hihi.


Nu was het nog snel even naar JC Penny om te kijken of we er van de week nog extra korting kunnen scoren maar helaas. ( ja we blijven Hollanders hé... hihi) en daarna nog even bij Staples binnen gelopen. Erg leuke bureau accesoires winkel.

Nu echt op naar huis en PLOF op de bank. Wat een rust dag moest zijn is een lange maar leuke en gezellige shop dag geworden. Natuurlijk helemaal prima maar rusten kun je het zeker niet noemen.

Op naar morgen.... Pffff wat vliegt de tijd hier....kan iemand de klok stilzetten????
1 opmerking:

 1. Wat een top dag!! En dat schieten wat stoer om dat te doen!!
  En ja de tijd gaat daar sneller dan thuis wij zitten alweer op onze eigen bank.
  Maar zitten er al aan te denken om volgend jaar terug te gaan.
  En dan komt schieten ook op ons lijstje:)
  Veel plezier nog gr de moolenschotjes( nicole)

  BeantwoordenVerwijderen