woensdag 17 juli 2013

16-7-2013 Van Naples naar "onze" Villa in Davenport.

Vandaag allereerst een felicitatie want mijn Oma wordt vandaag alweer 89 jaar !!! Dus bij deze gefeliciteerd en ik hoop dat het een gezellige dag is geweest en we komen na de vakantie snel weer langs !!!

Vanmorgen eens geen wekker gezet en afwachten hoe laat de oogjes open gingen. Rond 7 uur waren we allemaal wakker en totaal geen haast om weg te komen aangezien we pas vanaf 16.00 uur in de villa kunnen. Dus op ons gemak naar het ontbijt in het hotel en daarna de boel inpakken en naar de auto.Bij het wegrijden vertelde Ronald dat er 2 "verrassingen" aankwamen vandaag..... Ik die normaal altijd heeeeeel nieuwsgierig ben dacht ik laat het maar eens mooi over me heen komen.
Eenmaal aan het rijden was er weer veel te zien onderweg en er werden weer veel foto's gemaakt onderweg. Het viel heel erg op dat er erg veel borden langs de weg stonden met restaurants erop, tankstations en Malls dit hadden we zo nog niet eerder gezien.

Langzamerhand kwamen we in de buurt van de eerste verrassing: The Sunsine Skyway..... Echt een enorme brug...... Zo hoog dat er ook cruise schepen onderdoor kunnen. Heel mooi om te zien en zeker als je eenmaal boven bent en helemaal naar beneden kijkt.... Was geweldig.

Het was toen officieel nog een uurtje rijden naar Davenport maar eerst gestopt bij de Subway voor een lekker broodje.

De 2de verrassing zou erg leuk zijn voor Demi..... Toen we eenmaal in Davenport waren kreeg ik al een idee wat het zou zijn  en ja hoor, goed gedacht...... We reden naar Down Town Disney...... Nou niet alleen Demi vond dat leuk maar ook ik heb me er prima vermaakt !!!! Daar zullen we zeker nog terug komen, nu kunnen we gaan bedenken wat we willen gaan kopen want er is echt zoveel te zien daar ..... hihihihi.
Toen was het toch echt tijd om naar de villa te rijden.... even in de kijkersfile onderweg maar ach we hebben vakantie. Eenmaal bij de poort van: The Sanctuary in Davenport. Code intoetsen.... en ja hoor het hek gaat open. Op zoek naar de juiste villa maar dankzij google earth was dit een makkie en er dus meteen heen gereden. Huisnummer 1028 aan het einde van de weg. Nu de code van het sleutel kastje..... ook gelukt, en ja toen het alarm van het huis zelf nog.... en ook dat ging in 1x goed. Op naar binnen om de boel te bekijken.
Jemig onze monden vielen open...... wat een huis zeg geweldig !!! Alles ziet er picobello uit en wat n ruimte !!! Oordeel zelf maar nav de foto's.

Na even een snelle check gedaan te hebben van het huis zijn we meteen doorgereden naar de Walmart voor de eerste grote inkoop. Ja daar ben je wel even mee bezig maar er is daar ook zo enorm veel te zien echt niet normaal voor onze begrippen. Eenmaal bij de kassa werd het weer duidelijk dat ze qua regels erg strikt zijn. Demi stond de tasjes van de carrosel af te halen en toen er alcohol in de tasjes zat kreeg ik ze aangereikt. Dat mag een kind daar dus echt niet aanpakken...... met een winkelwagen vol met tasjes op naar de auto.
"Thuis" alles een plek geven en ook dat weer klaar. Tja wat doe je dan als het 6 uur geweest is..... Ja inderdaad, eten. Ditmaal was de keuze gevallen op Chilis. Daar aangekomen was het heel erg druk. Maar ze hebben een super systeem met een buzzer dus toen we die hadden even ( klein half uurtje )  buiten gewacht tot we aan de beurt waren. Eenmaal aan tafel was er weer een overvloed aan keuzes maar ook hier weer heerlijk gegeten. Buikjes weer vol en toen op naar huis.Hier de koffers aan het uitpakken en de boel een plekje geven voor de komende 2 weken. Daarna lekker op de bank geploft en weer een nieuwe blog dag maken.

Al met al weer een heerlijke dag en op naar woensdag !!!

6 opmerkingen:

 1. Mooi foto's van de Overseas Highway. Wij herkennen heel veel ;-)
  Disney Downtown is helemaal te gek en je kan daar inderdaad uren rondlopen. Grappig om te zien dat jullie ook bij Chili's zijn geweest bij de afslag Davenport. Mooie villa hoor. lekker ruim.

  Wij zaten in Watersong resort. Je hebt daar ontzettend veel resorts in de buurt. Veel plezier nog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke verrassingen onderweg en een mooie villa, wat wil een mens nog meer! Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Ilse
  We zijn jaloers op jullie Wat mooi allemaal Het roept bij ons veel herineringen op en we zouden best wel eens terug willen.
  We zien ook wel dat ze in Amerika nog geen honger lijden :-)

  Geniet er van We blijven jullie volgend

  Jacques en Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi villa hoor, daar houden jullie het wel uit denk ik zo;-)
  Chilis is niet verkeerd hoor, probeer daar de "spicy salmon" maar eens, mmmmmmm.....
  Have Fun!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt gaaf die brug! Nu lekker genieten van de villa. Gr Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is zeker een mooi gezicht, die brug en de villa ziet er trouwens ook mooi uit.
  Heel veel plezier in de villa.

  BeantwoordenVerwijderen