donderdag 18 juli 2013

17-07-2013 Dagje rust.... naja rust, Winkelen.

Vanmorgen waren er geen dingen op de planning dus heerlijk rustig wakker geworden. Wel weer vroeg wakker, 7.00 uur. Lekker ontbeten met vers brood van de Publix en aardbeitjes. Daarna even besproken wat te gaan doen vandaag. Conclusie: we doen het rustig aan en gaan wat Malls en outlets bekijken.

Eerst lekker gedoucht en om 10.00 uur zaten we in de auto naar de eerste bestemming van vandaag: The Mall at Millennia..... De winkels die er zitten zijn veelal niet voor onze portemonnee maar wat is het een mooie Mall om te zien zeg. Winkels kijken is altijd leuk en ja ik had er al veel over gelezen op het Florida Forum, de beroemde FoodCourt. Jemig wat een overvloed aan eten daar niet te geloven. Onze ogen wisten niet waar ze kijken moesten.
Uiteindelijk rond half 1 besloten dat we echt een hamburger van de Johnny Rocket gegeten moesten hebben dus daar neergestreken. Nou er was niks teveel gezegd. Super leuk tentje echt een jaren 40 stijl met alles erop en eraan incl een toffe gozer in de bediening. Wat wil je nog meer. Ja ja zelfs een Cola To Go zat erbij inbegrepen..... hier hebben we erg om gelachen !!!!

Daarna was Best Buy aan de beurt om rond te neuzen die zat er vlakbij. Ja daar is natuurlijk altijd wel wat te zien en toen we daar uitgekeken waren zijn we nog even via The International Drive naar de Orlando Premium Outlets.
Op de international drive hebben we echt onze ogen uit gekeken ( eigenlijk kwamen we ogen te kort ) wat je daar ziet aan eet tentjes, hotel, conferentie centra, attracties.... teveel om op te noemen maar Top om te zien !!!In de outlet aangekomen hebben we lekker op ons gemak rond gelopen, wel is er zoals eigenlijk elke dag wel een buitje regen gevallen maar ach zou Toine zeggen dan "koelt" het lekker af !!! hihi.Daarna was het op naar huis, onderweg nog even gestopt om ons avond eten te regelen, een pizza van $ 1,50 van de WalMart. Eenmaal thuis rond half 6 onze tijd hier toch nog even een poging gedaan om Opa & Oma in Haarsteeg te bereiken want Demi wilde erg graag even Skypen. Gelukkig lukte dit en is Oma er zelf voor uit bed gekomen !!! Ze vonden het erg leuk om te kunnen zien waar we ons bevinden en hoe alles eruit ziet hier. De rest van de avond hebben we niet veel meer gedaan behalve dan blog bijwerken en wat relaxen, we hebben tenslotte vakantie.
Demi is na het Skypen nog wel even het zwembad ingesprongen en het water was heerlijk zei ze.
Wel is er nog even gekeken hoelaat we er morgen uit moeten want morgen is het Ilse ( en Demi en de rest natuurlijk ) Dag !!! Ja ja lang op gewacht maar morgen staat Discovery Cove op het programma en gaan we daar met dolfijnen zwemmen en onderwater "wandelen".

Jullie snappen vast wel dat ik enorm uitkijk naar morgen en er vanavond zeker op tijd in zal duiken om morgen fit te zijn !!!

Tot morgen weer.

2 opmerkingen:

  1. Leuk om jullie verslag te lezen als " nieuwelingen" in Florida. Er is zoveel te beleven en te doen heh, ik kan me voorstellen dat jullie je ogen uitkijken. Leuk ook om foto's te zien van onze Chili's, dit is een van onze vele favorieten. Johnny Rockets moeten we nog eens gaan proberen. Veel plezier in Discovery Cove vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou jullie genieten in ieder geval volop, je zult zien, tijd te kort ;-)
    Veel plezier morgen in DC!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen