maandag 22 juli 2013

21-07-2013 Demi-dag, Aquatica.

Vandaag een Demi dagje. Ze mocht van de geplande dingen kiezen wat ze wilde gaan doen en dit werd een dag Aquatica. Een groot zwemparadijs met alles erop en eraan, van glijbanen tot stroom versnellingen tot aan dolfijnen die er rondzwommen aan toe.

Vanmorgen om half 8 de wekker, even snel wat gegeten en om half 9 zaten we in de auto. Tegen 9 uur reden we de parkeerplaats op en we stonden lekker dichtbij de ingang geparkeerd. Bij de entree weer eerst een tassen controle op "bommen en granaten" en op etenswaren want ja niet alles mag mee naar binnen omdat ze daar natuurlijk ook wat willen verdienen.... hihi.

Eenmaal echt binnen eerst op zoek naar lig bedjes en daar de handdoeken neerleggen. Dan even een locker regelen voor de belangrijke dingen en dan is Demi echt niet meer te houden en wil ze alles zien. Eerst de stroom versnelling maar eens proberen..... deze was erg leuk !! 2 rondjes gedaan en op naar het volgende. Dit werd een glijbaan met matten, ieder voor zich op n mat en glijden maar. Volgens Demi erg GAAF !! Daarna weer doorgelopen en we zagen dat t golf tijd was in t bad aan het strand dus hier ook meteen maar even ingedoken.


Nu was het tijd om de "bandjes" voor het eten te regelen. We hadden de keuze gemaakt om een soort all-inclusieve te nemen voor vandaag zodat we konden eten en drinken wat we wilden. Achteraf een goede keuze om dit al vroeg te regelen want bijna heel de dag heeft er een lange rij gestaan en wij konden toen meteen al mooi doorlopen als we wat wilden hebben.Na even wat gegeten te hebben zijn we even verder gaan kijken wat er was en we kwamen uit bij een soort lazy river, heerlijk lui op wat banden hangen en rond dobberen maar. Ondertussen kwamen we ook nog langs een wand waar je dolfijnen rond kon zien zwemmen en eentje waar heeeeeel veel vissen in zaten.Ook hebben we nog diverse glijbanen gedaan en Demi was wild enthousiast. Ook kon onze waterrat geen genoeg krijgen van de stroomversnelling en daar zijn we dus ook erg veel rondjes in geweest. Duikbril mee en zwemmen maar. Ook voor ons was dit een heerlijke plek voor verkoeling want juist vandaag was het een erg warme dag hier. Rond 4 uur besloten we dat het genoeg was voor vandaag, we begonnen wat rood te zien en moe te worden. Dus douchen ( dachten we ) en op naar huis. Op dat moment werd er omgeroepen dat er slecht weer op komst was en dat je hier rekening mee moest houden. ( een zwembad in combinatie met onweer is niet echt fijn ) Dus wij ons plan om naar huis te gaan versneld doorgezet en op naar de omkleed ruimte/douchen. Nou laten we zeggen dat we vooral aan de dames kant niet alleen waren en dus besloten we om ons maar snel om te kleden en het douchen thuis te doen.
Om iets over half 5 stapten we de auto in. Onderweg nog even gestopt bij de CVS Pharmacy voor een goede verkoelende gel om ons mee in te kunnen smeren, daarna ook nog even een stop bij de Walmarkt voor wat boodschapjes en toen echt op naar huis. Onderweg werd het inderdaad erg slecht weer en op Demi en mij na zaten er 3 in de auto te genieten van de mooie lichtflitsen die aan de horizon te zien waren.
Eenmaal lekker thuis even de was aangezet en een grote bak vers fruit gemaakt en buiten neergeploft. Vandaag doen we lekker niks meer. Op tijd ons bed in want morgen weer een drukke dag.

Tot morgen weer.

1 opmerking:

  1. Super park Aquatica, altijd leuk in de lazy river dobberen. Mooie dag weer geweest.
    Op naar morgen!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen