zaterdag 27 juli 2013

26-07-2013 Dagje Disney Hollywood Studio's.

Vanmorgen weer op tijd de wekker, 7.30 uur want er stond een dagje Hollywood Studio's op het programma. Om 8.30 uur waren we allemaal volgens planning klaar om te gaan en net voor 9.00 uur reden we de parkeerplaats op. Op dat moment ging het park ook open dus een prima timing weer.
Ook vandaag weer vanaf de parkeerplaats met een treintje naar de ingang, we beginnen er al aan te wennen. Bij de ingang weer een rij voor de tassen controle ( zoals elke dag bij de parken ) en dan echt op naar de ingang. Hier bleken ze de toegangspoortjes/scanners totaal veranderd te hebben en dus moesten we even wachten op een mevrouw die onze kaartjes in ging voeren maar dit verliep zonder problemen.
Eenmaal binnen even plan de campagne maken en dit werd eerst op naar Star Wars. Ronald vind dit helemaal geweldig en ook de rest vind het natuurlijk leuk om te zien. ( ik heb totaal niks met films en dus zegt het me vandaag allemaal niet zo veel maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik het niet leuk vind want de sfeer ed in het park is super en er is volop te zien daar !!! ) Wachttijd was maar 10 minuutjes dus een luxe..... Attractie was bijna hetzelfde als in Parijs maar wel weer leuk om te zien en ook Demi vond het nu wel leuk. In Parijs heeft ze nog zitten gillen omdat ze het eng vond. Nu was het lachen dat hoor ik veel liever.

Nu op naar De Muppets, ook hier nauwelijks wachttijd. Eerst een grote hal met veel beeldschermen en een verhaal van de Muppets figuren. Daarna konden we doorlopen naar het theater. Hier hadden we 3D brillen op en kregen we 3D film te zien. Wel leuk met wat extra effecten.Eenmaal buiten begon de zon al lekker door te komen en zijn we dus maar snel doorgegaan. We kwamen Hunny I Schrunk The Kids tegen en dachten dat dit echt een attractie was maar eenmaal binnen was alles gewoon heel groot en leek het dus of je zelf heel klein was, Naar ons idee stelde het niet veel voor en dus zijn we weer gegaan. Omdat we graag naar Indiana Jones wilden zijn we weer terug gelopen en ja, we kwamen weer langs Star Wars. Aangezien de show met de kinderen buiten net ging beginnen zijn we even blijven kijken. Jammer voor Ronald dat hij geen 7 jaar meer is want wat zou die graag mee gedaan hebben. Een kind in een snoepwinkel.... hihihihi
Nu op naar Indiana Jones en daar zijn we  alvast in het theater gaan zitten. Om 11.15 uur begon de show en hier krijg je te zien hoe er diverse ( 3 ) film scenes opgenomen worden. Met alles erop en eraan van decor wissel tot special effects. Leuk om zoiets eens te zien !!Ja daar komt ie..... Hierna was het 12.00 uur geweest en dus tijd voor een hapje en een drankje....hihi.

We hadden s'morgens de treintjes al zien staan die we kenden van Parijs maar ook nu wilde we dit graag weer zien en ook toen vond Demi het niks dus nu maar eens proberen. Op naar: Studio Backlot Tour. De Tour achter de schermen. Leuk om te zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van films en wat er allemaal voor nodig is qua materialen en special effects. Eerst kwamen we in een soort theater waar we al wat special effects te zien kregen en daarna gingen we een treintje in en die maakten een ritje zo ook langs een filmset en daar stopte de trein en toen leek het net of we zelf in de film zaten, overal water en vuur en de trein bewoog alle kanten op. Erg leuk en ja hoor, ook Demi vond het deze keer erg leuk !!! Ze wordt echt groter nu !!!


Nu was het dan toch echt tijd voor wat actie...... Voor Ronald en mij vonden we. Dus op naar The Twilight Zone, Tower of Terror. Daar aangekomen was de wachttijd volgens het bord 30 minuten dus das vonden we prima te doen. Toine, Petra en Demi gingen even wat rondneuzen in het winkeltje daar. Eenmaal in de rij hadden we het gevoel dat er totaal geen schot in zat en na wat aarzelen zijn we toch de rij maar uit gegaan. ( ook omdat er omgeroepen werd dat t weer minder zou gaan worden ) Helaas ...... Erg jammer maar niks aan te doen. Eenmaal buiten zagen we ook ineens dat de wachttijd op 60 minuten stond en na 5 minuten toen we de andere 3 weer gevonden hadden zelfs op 120 minuten dus denk dat ons voorgevoel wel aardig klopte dat de eerste tijd van 30 minuten niet juist was.Dus dan maar op naar de volgende.... Dit was iets nieuws wat Ronald ook nog niet kende en waar ook Demi weer graag mee wilde. Dit was de: Rock 'n' Roller Coaster. Daar aangekomen was de wachttijd 105 minuten en de rij was ook nog buiten en aangezien het vandaag echt weer eens erg heet was besloten we dat dit nu niet verstandig was en dus hebben we de keuze gemaakt om lekker naar "huis" te gaan en in het zwembad te springen !!! Aangezien het 15.00 uur was, was het ook eigenlijk wel mooi geweest.
Op naar de uitgang. Via winkel naar winkel om zo te profiteren van de airco daar en niet in de brandende zon te hoeven lopen. Bij het treintje konden we zo instappen en dus waren we snel bij de auto..... Deze eerst even open met de airco aan want het was net een oven geworden.

Eenmaal thuis heerlijk met z'n allen even het zwembad in gesprongen. Even afkoelen want dit was voor allemaal hard nodig. Even zwemmen, bubbelen en wat zonnen. Ook meteen besloten dat we rond 17.30 uur de deur uit zouden gaan voor een hapje bij: Outback.....

Dus mooi op tijd was iedereen weer gedoucht en wel en ging de reis naar de 192 om daar de Outback te zoeken. Dit was ff zoeken maar ook dit is weer gelukt. ( handig die reisleiders die de weg hier erg goed kennen !!!! hihi )  Wederom heerlijk gegeten ..... Ja die Blooming Union was weer voortreffelijk... !!
Hierna nog een rondje gemaakt bij de WalMarkt. Hier wilden we beide kijken voor wat souveniers dus een tijd afgesproken en onze weg gegaan. Na ruim een half uur kwamen we elkaar alweer tegen en waren we zover klaar dus hup..... Afrekenen en naar huis.

Thuis op de bank geploft met een heerlijk ijsje met Magic Shell en Whipped Cream en verder alleen nog m'n blog bijwerken. Morgen weer een drukke dag dus op tijd bed in.

We komen er wel achter dat we zoals we al wel verwacht hadden echt tijd tekort gaan komen maar ja daar is helaas niks aan te doen. Goede reden om weer eens terug te keren hier !!!

Tot morgen weer.


3 opmerkingen:

 1. Heerlijke dag weer en dan lekker na zo'n dag in een park je private pool in duiken, perfect!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van die rijen bij Hollywood Studios, wij zijn er ooit na een half uur maar weer weggegaan omdat overal rijen van 90 minuten stonden én het bloedheet was. Dan is er in AK en MK tenminste nog wat te zien als je gewoon lekker rondloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij gaan meestal ook vroeg omdat de wachttijden dan nog mee vallen en lopen als eerste naar de attracties die we het liefst willen doen. Meestal valt de wachttijd dan wel mee. Nog heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen