donderdag 25 juli 2013

24-07-2013 Dagje SeaWorld en DownTown Disney.

Ook vanmorgen weer op tijd de wekker want er stond weer een drukke dag op de agenda. Om 8.30 uur zaten we netjes in de auto op weg naar SeaWorld.

Net na 9.00 uur reden we de parkeerplaats op. Ook hier waren we weer niet alleen maar stonden mooi vooraan geparkeerd dus ideaal zo. Deze keer geen treintje of monorail maar "gewoon" lopen naar de ingang. Hier was het eerst weer de tassen controle en daarna de entree inclusief vinger Check. Hier was het erg druk dus maar even aansluiten in de rijen.
Eenmaal binnen besloten we om eerst door te lopen naar: De Manta. Volgens Ronald, DE achtbaan hier. Vergeleken met andere achtbanen is deze echt heel anders omdat je in deze achtbaan ligt ipv zit. Ik was erg benieuwd en omdat ik er al diverse filmpjes en verhalen van gehoord had wilde ik het nu zelf meemaken. Niet verwacht maar ook Demi wide er graag in dus daar gingen we weer met z'n 3-tjes. ( Petra en Toine bleven met de spullen achter) Wachttijd was maar 20 minuten dus dat was zeer goed te doen. We stonden in de wachtrij heerlijk koel dus dat was wel erg fijn want buiten was het vandaag al weer lekker op temperatuur. Toen we zagen hoe we moesten gaan zitten werd het toch wel spannend, eenmaal aan de beurt, ik de slippers en pet weg gelegd en daar zaten we dan. Goed ingesnoerd en ja hoor daar kwam standje "hangen" we lagen helemaal dubbel, dit was toch wel erg vreemd. Onderweg heb ik er echt van genoten wat een GEWELDIGE achtbaan zeg. Ook Demi kwam er helemaal enthousiast uit en wilde nog een keer maar aangezien we nog meer wilden zien van het park zijn we verder gelopen.

Petra en Toine hadden ondertussen naar de tijden gekeken van de dolfijnen en orka show want die wilden we beide niet missen vandaag en dus kwamen we tot de conclusie dat we eerst door moesten lopen naar de volgende achtbaan hier: Kraken. Een wat oudere achtbaan maar ook deze was zeer leuk, 7x over de kop maar liefst en met een wachttijd van 10 minuten dus wat wil je nog meer. Tja meteen gebruik van gemaakt en 2x achter elkaar gegaan..... hihi.
Nu op naar de nieuwe attractie: Antartica.... daar aangekomen zagen we een wachttijd van 60 minuten, op zich niks mis mee maar dat paste nu even niet in onze planning ( we wisten niet dat dit een attractie was met wachttijd maar eerder iets waar je zo in en uit kon lopen ) dus toen maar wat winkeltjes ingelopen en daarna door naar de Orka show. Deze begon om 11 uur, dus daar waren we mooi op tijd.
Wat een enorme "arena" was dat zeg.... Erg overweldigend. Het was er wel erg benauwd maar gelukkig hadden we de Disney Ventilator bij ons. Bij aanvang van de show kwam er een dametje en die vertelde wat en toen vroeg ze of alle militairen wilden gaan staan en die kregen een groot applaus. Erg Amerikaans maar wel mooi om eens mee te maken. Toen begon dan toch echt de show..... Wat een schitterende dieren zijn het ..... Ik kreeg er echt kippenvel van. Ook Demi zei na de show: Mama ik vond het zo mooi dat ik de traantjes in m'n ogen had staan.... Wat een lieverd is het ook hé !!! Hihi.


Na de show weer naar Antartica gelopen maar helaas was de wachtrij nu 120 minuten dus helaas want dit vonden we echt TE lang. Dan maar een hapje gaan eten en daarna op naar de Dolfijnen show want die zou om 13.30 uur beginnen.
Ook hier weer een erg mooie "arena" dat alleen al is de moeite waard om te zien. Deze show was ook nog met veel vogels erbij en duikers en acrobaten. Een erg mooi geheel maar uiteindelijk blijven de Dolfijnen het mooiste en ook hier weer dik het kippenvel op m'n armen. GENIETEN !!!
Tijdens de show viel er ineens een enorme bui regen maar alles ging gelukkig gewoon door en we zaten prima dus voor ons niks aan de hand. ( de voorste rijen vonden het wat minder ) Na de show zijn we even blijven zitten tot de ergste regen voorbij was. Daarna weer door naar het volgende en dat was al een beetje richting de uitgang. Het onder water kijken naar de dolfijnen en daarna het aanraken van de dolfijnen als het lukte natuurlijk..... En ja hoor, Demi is net zolang blijven hangen tot het gelukt is. Kind weer helemaal blij !!!!Daarna doorgelopen naar het Roggen Bassin en ook deze kon je aanraken..... ja ja natuurlijk mevrouw had de smaak te pakken en ook dit wilde ze voelen.... en gelukt.... dit was een stuk makkelijker te doen als de dolfijnen.Nu was het nog wat winkeltjes in en op naar de auto. We hadden besloten om langs DownTown Disney te rijden om alvast wat souveniers te gaan halen zodat we hier van de week niet meer heen hoeven want het programma is nog druk genoeg. Dus zo gezegd zo gedaan op naar Disney. Hier was het erg druk en ook erg warm..... Maar na een klein uurtje hadden we alle souveniers gevonden en gingen we op naar huis.

Hier aangekomen zijn Demi, Toine en Petra meteen het zwembad in gedoken voor een frisse duik en Ronald en ik lekker wat hangen op het terras. ( ik ondertussen m'n blog al typen) Ook heb ik nog even geskyped met Pa & Ma Kievits. Altijd weer even fijn om het thuisfront te horen maar zeker ook te zien. Ze hebben Demi zien zwemmen want die missen ze toch wel erg nu. Nog een week wachten en dan zijn we er weer..... hihi.Vandaag was weer een heerlijke dag en ook morgen weer leuke dingen op de planning dus voor nu gaan we hier op naar een heerlijke zomerse avond op het terras bij het zwembad.

Tot morgen.

1 opmerking:

  1. Top dag, altijd weer bijzonder SeaWorld.
    En dan ook nog een paar "thrill rides", wat wil je nog meer:-)
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen