vrijdag 12 juli 2013

Aagekomen in Brussel

Zo de eerste stap is genomen ......Na een nog drukke ochtend thuis om alles ingepakt te krijgen en alles goed achter te laten zijn we tegen half 2 vertrokken richting Brussel. De reis verliep prima op wat drukte rondom Antwerpen na maar ja daar ontkom je niet aan. Bij Hotel van der Valk Airport Brussel aangekomen zagen we dat Ronald en Petra er ook al waren. Ja ja ze stonden te glunderen, ze hadden een Upgrade gehad naar een prachtige suite..... Incl bubbelbad, hihi. Ook wij hebben een Upgrade gehad naar een mooie nieuwe kamer. Nieuw gebouw naast het bestaande en net nieuw. We treffen het hier want ook de minibar is inclusief dus we hebben al lekker even geproost bij aankomst op een heerlijke vakantie.


Na lekker wat gezeten te hebben zijn we naar beneden gegaan om een hapje te eten. Heerlijk ..... Alleen een kinder menu met veel friet en 3 frikandellen was wel erg veel voor Demi maar gelukkig waren er wel wat liefhebbers voor een frikandelletje.... he, Heren??? hihi.

De auto is geparkeerd onder het hotel en blijft daar de komende 3 weken staan. Morgenvroeg tasje erin en klaar. Het shuttle busje is geregeld voor morgenvroeg 6 uur dus de wekker zal om 5 uur gaan.

Nu dus meteen maar even de eerste echte vakantie blog maken en dan zo meteen lekker douchen en ons enorme bedje in duiken.

Morgen de reisdag op naar het avontuur in Amerika !!!

Groetjes.

6 opmerkingen:

 1. Ook een super kamer! Ik was al fan van vd Valk, maar jullie treffen het wel. Goede reis en fijne vakantie! Wij moeten nog 15 dgn doorkomen met blogs lezen en dan komen we ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vakantie is nu dus echt begonnen.
  Morgen goede reis en alvast heel veel plezier.
  Bij ons staat ook alles klaar om morgen te vertrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kamer ziet er goed uit. Een voorspoedige reis en ontzettend veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook voor jullie wat een goed begin, dat belooft veel goeds, een hele fijne reis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk he, overnachten zo vlak bij het vliegveld. Morgen een stevig ontbijt (die is daar super!) en dan zijn jullie klaar voor de lange reis. Het weer zit hier (Inverness) even niet mee, maar vanaf zondag gaan de temperaturen weer skyhigh. Veel plezier alvast, en een goede reis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,
  Dat ziet er goed uit zo'n kamer.
  We wensen jullie een goede reis,geniet en heel veel plezier!

  Groetjes uit Ottersum

  BeantwoordenVerwijderen