zaterdag 20 juli 2013

20-07-2013 Toys R us, Florida Mall en Krispy Kreme.

Vandaag weer een soort van rust-dag. Aangezien er nog genoeg winkels ed zijn die we graag willen zien doen we dat op die dagen.
Vanmorgen lekker wat uitgeslapen 7.30 uur waren we wakker. Ronald had een vers brood gehaald ( was zelfs nog te warm om te snijden ) en dus konden we heerlijk ontbijten. Na het ontbijt op ons gemak douchen aankleden en een wasje draaien.

Om 9.30 uur zaten we in de auto om weg te gaan. Eerste stop vandaag is de Toys R us. Demi wil hier heeeeeel graag heen want die is helemaal gek van Monster High en ze hoopt hier natuurlijk andere dingen te vinden als die ze in Nederland kan kopen. Onderweg hebben we weer onze ogen uitgekeken want wat is er toch veel te zien op de 192 ......!!! Eenmaal in de winkel duurde het niet lang of er liep een stuiterende jonge dame want ja hoor ze had van alles gevonden.
Na lang wikken en wegen werd de knoop doorgehakt en nam ze 3 verpakkingen met poppen mee naar huis die ze nog nooit gezien had. Kind helemaal blij !!!!
Volgende stop was de Florida Mall, lag er bijna naast. Deze Mall is veel meer voor de "normale" portemonnee in onze ogen. Hier heerlijk wat aan het rondkijken geweest en ja natuurlijk ook op de Food Court weer enorm verbaasd gestaan. Wat een eten..... hier ook overal samples dus je kunt je al vol eten en dan gaan winkelen en dan rustig beslissen waar je daarna evt een hapje zou willen eten, hihihi. Tijdens het shoppen kwamen we een M&M's winkel tegen ( we waren er al voor gewaarschuwd ) jeetje ik wist niet wat ik zag. Ik als ex Mars medewerker blijf dit altijd interessant vinden en ben echt alles gaan bekijken. wat een keuze en kleuren niet normaal !!! Prachtig om te zien.Nu was het tijd om een hapje te gaan eten. Iedereen wat wils uitgezocht en dan een tafeltje scoren. Gelukt !! hihi.Na het eten zijn we naar Build-a-Bear gelopen........ Super leuk maar hier nu even niet meer over dat is niet voor alle lezers ogen bestemd op dit moment !!! ( sorry )
Nu hadden we de Mall wel zover weer gezien en dus op naar de auto. Ondertussen was het buiten erg mooi weer geworden, eindelijk een Blue Sky en een flinke hoge temperatuur. Even de auto open gezet en de airco aan en toen pas erin.

We zouden naar Krispy Kreme gaan maar hebben eerst nog een tussenstop gemaakt bij Best Buy en Barnes & Nobles Bookstore. Een flinke boeken en tijdschriften winkel. Altijd leuk om even een kijkje te nemen.
Daarna weer door. Ook zagen we de Nike outlet nog en ook hier nog maar even gestopt..... Maar goed ook want Ik heb er een mooi paar sportschoenen gevonden.

Nu echt op naar Krispy Kreme. Hier hoopten we erop dat we konden zien hoe dat ze donuts aan het maken waren maar helaas stond de machine stil. Ach dat mag de pret niet drukken want we hebben heerlijk wat lekkers uitgezocht en meegenomen naar huis. Eenmaal thuis was het kiezen welke, welke ook weer was. Maar ik die nooit thuis een donut eet omdat ik het echt niks vind, eet er hier m'n vingers bij op.

Nu is het tijd voor een rust uurtje ( hihi ) en Demi springt weer meteen in het zwembad. Ondertussen ook nog even contact gehad met Pa en Ma Kievits via Skype. Wat een ideale uitvinding zeg !!!

Om 18.00 uur zijn we weer in de auto gestapt voor een hapje eten en deze keer is de keuze gevallen op: Texas Road House..... Qua sfeer een erg gezellige tent, rommelig, drukte, pel-pinda afval.... zijn de woorden die er bij horen. We hebben super goed gegeten echt niet normaal alleen waren de porties veeeeel te groot voor ons en dus heb ik iets geheel nieuws beleefd.... Er ging een doggy-bag mee ( box ) naar huis. De friet heb ik niet eens aangeraakt en nog lang m'n bord niet leeg. Ik heb er enorm veel lol om gehad maar ja voor hier iets heel normaals !!!!


Nu op de bank om blog bij te werken en daarna op tijd bedje in. de dagen zijn super hier maar vreten behoorlijk wat energie. Morgen is het Demi-dag en mag zij kiezen wat we gaan doen. Jullie lezen morgen weer wat het geworden is.

2 opmerkingen:

 1. Mooie dag weer en met lekkere dingen, die donuts ..... mmmmmm heerlijk.
  Zo'n doggy bag kan ik me wel wat bij voorstellen, wat een "joepert" van een steak zeg;-)
  Enjoy!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, leuk wij waren gisteren ook bij de Florida mall, nu op weg naar KSC, ben benieuwd naar jullie dag

  BeantwoordenVerwijderen